Креативност во професионалната пракса

Со design thinking методологијата до повеќе иновации во претпријатието

Како да му помогнеш
на твојот тим?

Повеќе

Што е Innothink?

Првата програма во Македонија која прави трансформација на начинот на кој работиме секојдневно, преку користење на методологијата Design Thinking. Програмата Innothink нуди обуки и тренинзи за поттикнување на креативниот тимски дух и воведување на нови иновативни решенија во претпријатието. Преку примена на овој процес, голем број на компании се издигнале на пазарот, се издвоиле од конкурентите, и станале препознатливи по својата иновативност.

Обуки

designthinkinghome Design Thinking обука

2 дневна креативна работилница каде преку користење на design thinking методологијата вашиот тим ќе се стекне со вештини за воведување на нови иновативни решенија во претпријатието.

Обука за реализација на иновации

Персонализирана работилница и обука за воведување на нови иновативни решенија, концепти, продукти или услуги прилагодени специфично за вашето претпријатие. Зголемете го нивото на внатрешни иновации во претпријатието преку design thinking методологијата

Тим билдинг

Подобрете ја комуникацијата, мотивацијата, продуктивноста и креативноста на вработените. Поттикнете тимска работа и добро расположение со тим билдинг активности.

САКАШ ДА ДОЗНАЕШ ПОВЕЌЕ ЗА
DESIGN THINKING?

ПРЕЗЕМИ

*преземи го нашиот Design Thinking прирачник

Пополнете ја формата и преземете го нашиот Design Thinking прирачник

Обучувачи

Image alternate text Иван Зографски

Иван има организирано и менторирано повеќе проекти и работилници за design thinking. Како дел од интернационален проект, Иван станува лиценциран тренер за Design Thinking. Иван е ко-основач на Солвео, првата агенција за иновации во Македонија и како дел од Солвео ја започна програмата Innothink.

Image alternate text Ана Мијовска

Ана е лиценциран ментор по Design Thinking во рамките на интернационална програма за Design thinking за деца. Има учествувано во повеќе работилници за design thinking за деца и е ментор на програмата за деца Desing Thinking afterschool. Се појавува и како фасилитатор на натпреварите организирани од Солвео..

Image alternate text Лела Анастасова

Лела е професорка која со неконвенционални алатки и на креативен начин им го приближува методот Design Thinking методот на своите слушатели. Таа се стекнува со сертифицирана лиценца по Design Thinking за да го прошири позитивниот ефект кој оваа методологија го има со поширока публика.

КЛУЧНИ ПРИДОБИВКИ

Поттикнување на иновативно размислување

Будење на креативниот дух

Методологија на креирање според потребите на корисниците

Поттикнување на тимски дух

Развивање на нови начини на соработка

Kреативно решавање на секојдневни проблеми

Зачлени се!

Биди во тек со последните трендови во областа на технологија, бизнис, маркетинг, иновации и дознавај повеќе за design thinking методологијата

ФАКТИ

Неколку факти и придобивки по имплементирање на 'Design Thinking' методологијата

50%

Побрзо лансирање на продукт на пазарот

28%

Зголемена продажба во компанијата

23%

Зголемена продуктивност на вработените во една компанија

22%

Подобрено искуството на корисниците

КЛИЕНТИ

Контакт

Адреса : бул. Климент Охридски бр.52, 1/1
Tелефон: 070/355-861
E-Mail: contact@innothink.mk

Контактирај не